Langtidsstekt kylling

Total Time: 7 hrs 30 mins
View Gallery 2 photos

Langtidsstekt kylling

Prep Time 30 mins Cook Time 7 hrs Total Time 7 hrs 30 mins

Langtidsstekt kylling

Fremgangsmåte

  1. Fremgangsmåte

    Tørk kyllingen og rubb den inn med Kystdrømkrydder. Ha 2 ss olivenolje i bunnen av en leirgryte eller annen gryte som tåler stekeovn. Kutt sitronen i skiver, og skrell hvitløksfeddene. Fordel dem rundt og på kyllingen. Drisle resten av oljen over. Sett kyllingen i stekeovn på 100-120'c, avhengig av om du skal ha kyllingen i ovnen hele dagen, eller bare 4-5 timer. Hvis du setter den inn om morgenen før du går på jobb, kan du la den steke på 100'c.

    De siste 20 minuttene før servering: ta av lokket og skru ovnen opp til 230'c.

    Denne retten kan du servere med nær sagt hva du ønsker av tilbehør. For eksempel ovnsbakte poteter med taresalt og tomatsalat. 

Recipe Card powered by WP Delicious

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Add to cart